Πλήρης Υποστήριξη της Επιχείρησής σας


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Τα κοινωνικά δίκτυα, αποτελούν το μέσο με το οποίο κάθε σύγχρονη επιχείρηση επικοινωνεί με τους πελάτες της, χτίζει μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλεπίδρασης, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει το κύρος της. Μια επιτυχημένη στρατηγική στα κοινωνικά δίκτυα επιφέρει τεράστια οφέλη για εσάς και την επιχείρησή σας.

Επιλέγοντας τις υπηρεσίες διαχείρισης κοινωνικών δικτύων που σας προσφέρει η SIGMA Marketing κερδίζετε:

  • Κατανόηση των πελατών σας και της συμπεριφοράς αυτών.
  • Καλύτερη υποστήριξη και εξυπηρέτηση πελατών.
  • Αύξηση της φήμης και της αναγνωρισιμότητας του brand σας.
  • Αύξηση επισκεψιμότητας στην ιστοσελίδα σας.
  • Αύξηση των πωλήσεων και μεγιστοποίηση του κέρδους.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Αφιερώνουμε χρόνο στην Προώθηση και στην Ανάπτυξη της επιχείρησής σας εξασφαλίζοντας άμεσα αποτελέσματα, ενώ παράλληλα ενισχύουμε την Εταιρική σας Ταυτότητα.

Mεταφέρουμε τις ιδέες και τη δημιουργικότητά μας, έτσι ώστε μαζί με την εμπειρία σας, να σας βοηθήσουμε να δημιουργήσετε μια στρατηγική που θα φέρει βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα απτά αποτελέσματα, ενισχύοντας τη σταθερότητα και τη βιωσιμότητα της εταιρείας σας.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ

Σχεδιασμός Λογοτύπου

Το λογότυπο θα πρέπει να εκφράζει την φιλοσοφία της επιχείρησης, να είναι ευανάγνωστο, αναγνωρίσιμο, διαχρονικό και να προσδίδει κύρος και εμπιστοσύνη. Ο σχεδιασμός λογοτύπου είναι και η βάση για τις υπόλοιπες εφαρμογές της εταιρική προβολής, όπως ο σχεδιασμός της εταιρικής ταυτότητας και η εφαρμογή του σε έντυπα, επιγραφές, συσκευασίες, ιστοσελίδα κλπ.

Σχεδιασμός Εταιρικής Ταυτότητας

Βασικά στοιχεία της είναι το λογότυπο, η επαγγελματική κάρτα, το επιστολόχαρτο και οι φάκελοι. Όλα τα στοιχεία που την αποτελούν (γραμματοσειρά, σήμα, χρώματα) πρέπει να συνδέονται μεταξύ τους και να δημιουργούν μια ενιαία εικόνα για το προφίλ, την δραστηριότητα και τους στόχους της εταιρίας.

Σχεδιασμός Εντύπου

Η έντυπη μορφή διαφήμισης είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος προβολής και προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Είναι άμεσο, στοχευμένο και οικονομικό. Ένα μικρό flyer με βασικές πληροφορίες, ένα εταιρικό προφίλ ή ένας πολυσέλιδος κατάλογος είναι κάποια από τα βασικά εργαλεία της επικοινωνίας της κάθε επιχείρησης.

Συσκευασία Προϊόντων

Συσκευασίες τροφίμων αλλά και βιομηχανικές συσκευασίες χάρτινες και μη. Διάφορα είδη συσκευασίας σχεδιάζονται έτσι ώστε να ξεχωρίζουν ανάμεσα σε μια πληθώρα προϊόντων και να τραβήξουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή. Η συσκευασία παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στην προώθηση ενός προϊόντος και ο σωστός σχεδιασμός της, κερδίζει τη μάχη των εντυπώσεων αλλά και των πωλήσεων.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Κατασκευή ιστοσελίδων ως έννοια είναι η οργάνωση και η παροχή ενός συνόλου υπηρεσιών που προσφέρουμε σε πελάτες μας, για την δημιουργία και την προβολή της ταυτότητας της επιχείρησης στο διαδίκτυο.

Η δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας είναι απαραίτητη ενέργεια σε κάθε πλάνο στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησης. Είστε έτοιμοι να προσδιορίσετε τον νέο σας επιχειρηματικό στόχο;