Πλήρης υποστήριξη της επιχείρησής σας


ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA


Δημιουργούμε και Διαχειριζόμαστε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα Social Media της επιχείρησής σας.

Στοχευμένες αναρτήσεις με σκοπό να προβάλλουμε τα δυνατά στοιχεία της επιχείρησής σας μέσω πληθώρας αναρτήσεων δίχως επιπλέον χρεώσεις!

Στόχος μας να αυξήσουμε τα ΚΕΡΔΗ σας χρησιμοποιώντας τα Social Media βάση των αναγκών σας και χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση στις ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Ποντάρουμε στην ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Επικεντρωνόμαστε στην σωστή λειτουργία προώθησης της επιχείρησής σας με αφετηρία τα πιο βασικά στάδια.

Αρχικά δημιουργούμε την SWOT ΑΝΑΛΥΣΗ της εταιρίας σας, με σκοπό να αποκτήσουμε ταυτότητα, να γνωρίσουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του εσωτερικού περιβάλλοντος της επιχείρησης μας, καθώς επίσης τις ευκαιρίες και τις απειλές του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Μαθαίνουμε να πουλάμε!

Γνωρίζουμε τις βασικές τεχνικές πώλησης, Up-Selling, Cross-Selling, Down-Selling, δίχως να ξεχνάμε τον κανόνα του 25%.

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΣΑΣ 


Κάθε μέσω προβολής της επιχείρησής σας αποτελεί ένα μήνυμα το οποίο είναι κωδικοποιημένο και έχει ως πομπό την επιχείρηση και δέκτη το καταναλωτικό κοινό.

 Η εκτέλεση του διαφημιστικού μηνύματος μπορεί να γίνει με πολλούς και διάφορους τρόπους. 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ 

Δημιουργούμε μια ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής με στόχο να προβάλουμε την επιχείρησή σας. 

Άμεσα και αποτελεσματικά!

Εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και έχοντας την γνώση της χρωματολογίας όπου συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία του καταναλωτή, αγγίζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ

Σχέδιο, σχήμα, χρώματα, εικόνα, γραμματοσειρά, τύπος χαρτιού συνδυάζονται για να αναδείξουν τα μοναδικά σας χαρακτηριστικά και εμείς αναλαμβάνουμε να κάνουμε την τέλεια εκτύπωση, ώστε να αναδειχθεί ακόμη και η πιο μικρή λεπτομέρεια της Εταιρικής σας Εικόνας.

Επιλέξτε το προϊόν της Εταιρικής Ταυτότητας που σας ενδιαφέρει (επιστολόχαρτα, φάκελοι, folders, επαγγελματικές κάρτες) ή συνδυάστε τα για να έχετε μία ολοκληρωμένη επικοινωνιακή εικόνα χωρίς περιορισμούς.