Πλήρης υποστήριξη της επιχείρησής σας


Digital Marketing Show

Δημιουργούμε και Διαχειριζόμαστε με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο τα Social Media της επιχείρησής σας.

Στοχευμένες αναρτήσεις με σκοπό να προβάλλουμε τα δυνατά στοιχεία της επιχείρησής σας μέσω πληθώρας αναρτήσεων δίχως επιπλέον χρεώσεις!

Στόχος μας να αυξήσουμε τα ΚΕΡΔΗ σας χρησιμοποιώντας τα Social Media βάση των αναγκών σας και χωρίς ιδιαίτερη προτίμηση στις ΧΟΡΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Ποντάρουμε στην ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΑΠΗΧΗΣΗ.

Listen Me Carefully

Επικεντρωνόμαστε στην σωστή λειτουργία προώθησης της επιχείρησής σας με αφετηρία τα πιο βασικά στάδια.

Αρχικά δημιουργούμε την SWOT ΑΝΑΛΥΣΗ της εταιρίας σας, με σκοπό να αποκτήσουμε ταυτότητα, να γνωρίσουμε τις δυνάμεις και τις αδυναμίες του εσωτερικού περιβάλλοντος της επιχείρησης μας, καθώς επίσης τις ευκαιρίες και τις απειλές του εξωτερικού περιβάλλοντος.

Μαθαίνουμε να πουλάμε!

Γνωρίζουμε τις βασικές τεχνικές πώλησης, Up-Selling, Cross-Selling, Down-Selling, δίχως να ξεχνάμε τον κανόνα του 25%.

WEB DESIGN

Δημιουργούμε μια ιστοσελίδα υψηλής αισθητικής με στόχο να προβάλουμε την επιχείρησή σας. 

Άμεσα και αποτελεσματικά!

Εκμεταλλευόμαστε τις δυνατότητες της τεχνολογίας και έχοντας την γνώση της χρωματολογίας όπου συνδέεται άμεσα με την ψυχολογία του καταναλωτή, αγγίζουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. 

FLYERS, MENU & LOGO

Μοναδική σχεδίαση σε διαφημιστικά φυλλάδια, μενού, διαφημιστικές σημαίες, αυτοκόλλητα,  επαγγελματικές κάρτες, λογότυπα και ότι άλλο αφορά την έντυπη διαφήμιση. 

Αξίζει να γνωρίζετε πως στην SIGMA Marketing συνεργάζεστε με νέους ανθρώπους στον χώρο της διαφήμισης, επομένως μιλάμε για φρέσκιες ιδέες, πρωτοποριακές, που ανταποκρίνονται στην τεχνολογία και την άμεση εξέλιξη της επιχείρησής σας.