Έλενα Αβάκοβα

Web Design
Social Media
Logo Design
Branding
Image

Web Design

Γενικά λόγια για εταιρική ταυτότητα

Βασική αρχή και φιλοσοφία μας είναι η δημιουργικότητα, οι νέες και φρέσκες ιδέες που να
ανταποκρίνονται στις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και η αποτελεσματικότητα των
project που αναλαμβάνουμε.

ΕΛΕΝΑ ΑΒΑΚΟΒΑ | WEB DESIGN

Προχωρίσαμε στην δημιουργία μας ιστοσελίδας, η οποία είναι συνυφασμένη με την εταιρική ταυτότητα, έχει ένα ευδιάκριτο και φιλικό προς το χρήστη μενού και είναι συμβατό με όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές.

Image

Η πρόκληση

Η ψυχολογία είναι ένας κλάδος που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Έπρεπε να δημιουργήσουμε μια ιστοσελίδα στην οποία ο επισκέπτης να μένει με ευχαρίστηση. Γι αυτό και μελετήσαμε ιδιαίτερα τον τρόπο με τον οποίο θα προβάλουμε κάθε υπηρεσία της ψυχολόγου.

Πώς Δουλέψαμε

Ψάξαμε αρκετά να βρούμε έναν τρόπο να διαφοροποιηθούμε από τον ανταγωνισμό. Έτσι μετά από μελέτη καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως όλο το σχεδιαστικό μέρος είναι αυτό που θα μας ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό. Γι αυτό και δημιουργήσαμε μια ιστοσελίδα με πολύ ευχάριστο περιβάλλον τελείως διαφορετικό αυτό που συναντά κάνεις σε αντίστοιχο site. Φυσικά δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή και στο UI/UX design ώστε κάθε χρήστης να μπορεί εύκολα να περιηγείται στην ιστοσελίδα

Το τελικό αποτέλεσμα

Υλοποιήσαμε μια σύγχρονη ιστοσελίδα έχοντας στο μυαλό μας να φτιάξουμε κάτι διαφορετικό από τα συνιθισμένα, και αυτό κάναμε. Μέσα από ένα πολύ ευχάριστο περιβάλον ο χρήστης μπορεί να δει τις υπηρεσίες της ψυχολόγου και να ενημερωθεί με λεπτομέρεια για την κάθε μια. Το τελικό αποτέλεσμα είναι μια ιστοσελίδα στην οποία χαίρεσαι να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι σχετικά με αυτό το ευαίσθητο θέμα.
Image
Image
Image

Έψαχνα να βρω μια εταιρία η οποία να μου παρουσίαζε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Από το πρώτο ραντεβού κατάλαβα οτι με την SIGMA Marketing θα μπορούσα να παρουσιάσω μια διαδικτυακή ταυτότητα ακριβώς όπως την είχα στον μυαλό μου

ΕΛΕΝΑ ΑΒΑΚΟΒΑ | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ
ΕΛΕΝΑ ΑΒΑΚΟΒΑ | ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ

Date

17 Αυγούστου 2022

Tags

Web Design

SIGMA Marketing
Digital Agency - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Σίγουρα μπορούμε να λύσουμε την απορία σας. Ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει

Πως θέλετε να μιλήσουμε;

Designed, always with ❤️, by Sigma Marketing

Please publish modules in offcanvas position.