Instagram Live: Πώς να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Ψάχνετε έναν τρόπο που θα σας δίνει την δυνατότητα μέσω social media να επικοινωνείτε άμεσα με τους πελάτες σας, να προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Αν ναι, τότε η πιο hot τάση είναι το Instagram Live.

Δείτε περισσότερα

Κατασκευή ιστοσελίδας με custom design: 4 λόγοι για να το προτιμήσετε

Αποφασίσατε να κατασκευάσετε εταιρική ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρετε αν πρέπει να διαλέξετε ένα ready-made template ή ένα custom design; Μην ανησυχείτε! Η ομάδα της Sigma Marketing και οι web developers της, θα σας εξηγήσουν γιατί μία custom ιστοσελίδα υπερέχει από τα έτοιμα templates.

Δείτε περισσότερα

Τα 10 βήματα για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής digital marketing

Τα 10 βήματα για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής digital marketing

Ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική digital marketing για την επιχείρησή σας; Κάνετε πολύ καλά! Ένα από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι η ύπαρξη ενός καλά μελετημένου και προσαρμοσμένου σχεδίου.

Δείτε περισσότερα

8 σημάδια που δείχνουν ότι το e-shop της επιχείρησής σας χρειάζεται αλλαγή

Ως ιδιοκτήτης eshop, γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα χρειαστεί κάποια στιγμή αλλαγή. Πότε όμως είναι η κατάλληλη ώρα; Διαβάστε παρακάτω 7 ενδεικτικά σημάδια που φανερώνουν ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε ανανέωση του eshop σας.

Δείτε περισσότερα

Εταιρική ιστοσελίδα: 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Ο εταιρικός σχεδιασμός website συχνά παραβλέπεται. Πολλές επιχειρήσεις δίνουν όλη τους την προσοχή στην ανάπτυξη ενός εξαιρετικού προϊόντος ή υπηρεσίας και δε σκέφτονται τη σημασία της ύπαρξης ενός αποτελεσματικού ιστότοπου.

Δείτε περισσότερα

5 Ιδέες για ελκυστικό περιεχόμενο στο Instagram της επιχείρησής σας

Ψάχνετε για μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο για την επιχείρησή σας στο Instagram Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Σε αυτή τη δημοσίευση, θα συζητήσουμε 10 διαφορετικούς τύπους περιεχομένου που μπορείτε να μοιραστείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

Δείτε περισσότερα

5 συμβουλές για επιτυχημένες επιχειρηματικές αναρτήσεις στο Facebook

Ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές σας αναρτήσεις στο Facebook; Αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Η ομάδα της SIGMA Marketing έπειτα από ανταλλαγές απόψεων πάνω στο θέμα, επέλεξε τους 10 καλύτερους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επιτυχημένες δημοσιεύσεις που δημιουργούν leads και πωλήσεις.

Δείτε περισσότερα

5 σημάδια που δείχνουν ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα σας χρειάζεται ανανέωση

Σκέφτεστε να ανανεώσετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι. Μια πρόσφατη μελέτη, διαπίστωσε ότι πάνω από το 60% των επιχειρήσεων σχεδιάζουν να ανανεώσουν την ιστοσελίδα τους μέσα στο επόμενο έτος.

Δείτε περισσότερα

Landing page: Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε μια επιχείρηση, τότε γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ένα website. Γνωρίζετε όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό να έχετε και landing page; Πριν όμως αναφερθούμε στους διάφορους τύπους landing pages και στο γιατί είναι σημαντικές για μία επιχείρηση, ας αρχίσουμε από τα βασικά.

Δείτε περισσότερα

10 εξαιρετικοί τρόποι που το branding μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας

Ένα ισχυρό εμπορικό σήμα μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες, να αυξήσετε την αφοσίωση των υφιστάμενων πελατών και να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό. Ας δούμε 10 εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους το branding μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας. Ας ξεκινήσουμε!

Δείτε περισσότερα

Influencer Marketing: Ποιες είναι οι 4 πιο hot τάσεις για το 2022

Στον κόσμο του influencer marketing, το 2022 δείχνει ότι θα είναι μία σημαντική χρονιά. Το τοπίο αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, που πλέον μια επιχείρηση για να είναι ενημερωμένη θα πρέπει να παρατηρεί από κοντά τις αλλαγές, ώστε να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ώστε να βγει κερδισμένη.

Δείτε περισσότερα

Αξίζει η επιχείρησή σας να επενδύσει στο TikTok;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το TikTok έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η πλατφόρμα που ξεκίνησε μόλις τον Αύγουστο του 2018 απέκτησε σχεδόν αμέσως φανατικούς θαυμαστές, τους λεγόμενους tiktokers. Σήμερα, αποτελεί το social media με το μεγαλύτερο impact και όπως είναι λογικό, αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο για τις επιχειρήσεις.

Δείτε περισσότερα

10 λόγοι που η εταιρεία σας χρειάζεται επαγγελματική διαχείριση Social Media

Σχεδόν κάθε επιχείρηση σήμερα, έχει παρουσία στα Social Media. Είναι σημαντικό να έχετε μία, αλλά είναι επίσης σημαντικό να τη διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσπαθούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους: Αναρτούν ενημερώσεις, ανεβάζουν φωτογραφίες της επιχείρησης και δημιουργούν περιεχόμενο. Αξίζει όμως όλος αυτός ο χρόνος που σπαταλούν ασχολούμενοι με αυτό; Πιθανότατα όχι.

Δείτε περισσότερα

Διαφήμιση στο Facebook: Τα 6 πιο σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας

Η διαφήμιση στο Facebook είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να συνδεθείτε με την αγορά-στόχο σας. Τα Facebook Ads είναι ιδανική επιλογή αν θέλετε να προσεγγίσετε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αλλά παρέχει επίσης πολλά οφέλη για κάθε είδους επιχείρηση. Ας δούμε όμως τα 6 πιο σημαντικά οφέλη της διαφήμισης στο Facebook για την επιχείρησή σας.

Δείτε περισσότερα

Γιατί να επιλέξετε Google Ads για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας;

  Οι διαφημίσεις Google Ads είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια καμπάνια προσαρμοσμένη για την εταιρεία σας και χρησιμοποιούν στοχευμένη διαφήμιση με βάση το τι αναζητούν οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε κομμωτήριο και κάποιος αναζητήσει στο Google για "κομμωτήριο κοντά μου", θα σας βρει ακριβώς εκεί!

Δείτε περισσότερα

❤️ Social Media vs Κορονοϊός

- Ποια θα πρέπει να είναι η στάση των επιχειρήσεων στο διάστημα της καραντίνας; #Οργάνωση! Αυτή είναι η λέξη κλειδί για κάθε επιχείρηση! Το ηλεκτρονικό εμπόριο κινείται σε φυσιολογικούς ρυθμούς δίχως να δείχνει σημάδια ανησυχητικής πτώσης.

Δείτε περισσότερα

Η ευγένεια είναι μέρος του χαρακτήρα ενός επαγγελματία

Η ευγένεια αποτελεί το λεγόμενο business trust. Τι κερδίζεις με το να είσαι ευγενικός επαγγελματίας; Με ποιους πρέπει να είσαι ευγενικός επαγγελματίας; Γιατί πρέπει να είσαι ευγενικός επαγγελματίας!

Δείτε περισσότερα

Τι είναι τα Social Media και πως μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση μου;

Μια ερώτηση πολλές σκέψεις. Τα Social Media αποτελούν την ηλεκτρονική ταυτότητα της επιχείρησής σας! Εάν αποφασίσετε να παρουσιαστείτε σε αυτά, φροντίστε να το κάνετε με τον σωστό τρόπο!

Δείτε περισσότερα

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της εταιρείας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας

Μακρυγιάννη 65

564 31, Ηλιούπολη

2310644171

6908608479

info@sigmamarketing.eu

SIGMA Marketing
Digital Agency - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Σίγουρα μπορούμε να λύσουμε την απορία σας. Ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει

Πως θέλετε να μιλήσουμε;

Designed, always with ❤️, by Sigma Marketing

Please publish modules in offcanvas position.