Image
Image

SIGMA MARKETING TALKS

Ιδέες, σκέψεις, γνώμες, εμπειρίες. Αυτά είναι τα χαρακακτηριστικά που θα βρείτε στα κείμενα μας. Μας ενδιαφέρει να είμαστε πάντα μπροστά από τις εξελίξεις και να προλαβαίνουμε όσο νωρίτερα μπορούμε νέες τεχνολογίες αλλά και τάσεις του μαρκετινγκ.

8 σημάδια που δείχνουν ότι το e-shop της επιχείρησής σας χρειάζεται αλλαγή

Ως ιδιοκτήτης eshop, γνωρίζετε ότι το ηλεκτρονικό κατάστημά σας θα χρειαστεί κάποια στιγμή αλλαγή. Πότε όμως είναι η κατάλληλη ώρα; Διαβάστε παρακάτω 7 ενδεικτικά σημάδια που φανερώνουν ότι ήρθε η στιγμή να προχωρήσετε σε ανανέωση του eshop σας.

Instagram Live: Πώς να το χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας

Ψάχνετε έναν τρόπο που θα σας δίνει την δυνατότητα μέσω social media να επικοινωνείτε άμεσα με τους πελάτες σας, να προωθείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις σας; Αν ναι, τότε η πιο hot τάση είναι το Instagram Live.

Κατασκευή ιστοσελίδας με custom design: 4 λόγοι για να το προτιμήσετε

Αποφασίσατε να κατασκευάσετε εταιρική ιστοσελίδα αλλά δεν ξέρετε αν πρέπει να διαλέξετε ένα ready-made template ή ένα custom design; Μην ανησυχείτε! Η ομάδα της Sigma Marketing και οι web developers της, θα σας εξηγήσουν γιατί μία custom ιστοσελίδα υπερέχει από τα έτοιμα templates.

Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με διαφήμιση στο Facebook

Ψάχνετε τρόπους να αυξήσετε τις πωλήσεις και να δημιουργήσετε περισσότερα leads για την online επιχείρησή σας;

Πώς ο σχεδιασμός εταιρικής ταυτότητας μπορεί να απογειώσει την επιχείρησή σας

Είναι το σύνολο του τρόπου με τον οποίο η επιχείρησή σας παρουσιάζεται στον κόσμο.

Οι 5 καλύτερες στρατηγικές digital marketing για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ζούμε στην εποχή του digital marketing, γι’ αυτό τώρα περισσότερο από ποτέ είναι σημαντικό για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να έχουν μία ισχυρή παρουσία στο διαδίκτυο.

Τα 10 βήματα για τη δημιουργία μιας αποτελεσματικής στρατηγικής digital marketing

Ψάχνετε τρόπους για να δημιουργήσετε μια αποτελεσματική στρατηγική digital marketing για την επιχείρησή σας; Κάνετε πολύ καλά! Ένα από τα βασικά στοιχεία επιτυχίας μιας σύγχρονης επιχείρησης είναι η ύπαρξη ενός καλά μελετημένου και προσαρμοσμένου σχεδίου.

Γιατί η δημιουργία eshop είναι αναγκαία για την επιχείρησή σας;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους μπορεί να θέλετε να σκεφτείτε τη δημιουργία eshop για την επιχείρησή σας.

Εταιρική ιστοσελίδα: 5 σημεία που πρέπει να προσέξετε

Ο εταιρικός σχεδιασμός website συχνά παραβλέπεται. Πολλές επιχειρήσεις δίνουν όλη τους την προσοχή στην ανάπτυξη ενός εξαιρετικού προϊόντος ή υπηρεσίας και δε σκέφτονται τη σημασία της ύπαρξης ενός αποτελεσματικού ιστότοπου.

5 Ιδέες για ελκυστικό περιεχόμενο στο Instagram της επιχείρησής σας

Ψάχνετε για μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε περιεχόμενο για την επιχείρησή σας στο Instagram Αν ναι, έχετε έρθει στο σωστό μέρος! Σε αυτή τη δημοσίευση, θα συζητήσουμε 10 διαφορετικούς τύπους περιεχομένου που μπορείτε να μοιραστείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram.

5 συμβουλές για επιτυχημένες επιχειρηματικές αναρτήσεις στο Facebook

Ψάχνετε τρόπους για να βελτιώσετε τις επιχειρηματικές σας αναρτήσεις στο Facebook; Αυτό το άρθρο είναι για εσάς! Η ομάδα της SIGMA Marketing έπειτα από ανταλλαγές απόψεων πάνω στο θέμα, επέλεξε τους 10 καλύτερους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε επιτυχημένες δημοσιεύσεις που δημιουργούν leads και πωλήσεις.

5 σημάδια που δείχνουν ότι η επαγγελματική ιστοσελίδα σας χρειάζεται ανανέωση

Σκέφτεστε να ανανεώσετε τον ιστότοπο της επιχείρησής σας; Αν ναι, δεν είστε οι μόνοι. Μια πρόσφατη μελέτη, διαπίστωσε ότι πάνω από το 60% των επιχειρήσεων σχεδιάζουν να ανανεώσουν την ιστοσελίδα τους μέσα στο επόμενο έτος.

Landing page: Τι είναι και γιατί είναι απαραίτητη για την επιχείρησή σας;

Εάν έχετε μια επιχείρηση, τότε γνωρίζετε ότι χρειάζεστε ένα website. Γνωρίζετε όμως ότι είναι εξίσου σημαντικό να έχετε και landing page; Πριν όμως αναφερθούμε στους διάφορους τύπους landing pages και στο γιατί είναι σημαντικές για μία επιχείρηση, ας αρχίσουμε από τα βασικά.

Πώς να πουλήσεις τα προϊόντα σου μέσω Instagram (Οδηγός 2022)

Σήμερα, το Instagram έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες. Αυτό το καθιστά μια πρώτης τάξεως πλατφόρμα για τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Αξίζει το 2022 να επενδύσετε σε μια καμπάνια Google Ads;

Οι διαφημίσεις Google είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης δυνητικών πελατών, αλλά το αν αξίζει να επενδύσετε σε μια καμπάνια Google Ads το 2022 εξαρτάται από τους στόχους της επιχείρησής σας.

10 εξαιρετικοί τρόποι που το branding μπορεί να επηρεάσει την επιχείρησή σας

Ένα ισχυρό εμπορικό σήμα μπορεί να έχει τεράστιο αντίκτυπο στην επιχείρησή σας. Μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους πελάτες, να αυξήσετε την αφοσίωση των υφιστάμενων πελατών και να διαφοροποιήσετε την επιχείρησή σας από τον ανταγωνισμό. Ας δούμε 10 εξαιρετικούς τρόπους με τους οποίους το branding μπορεί να ωφελήσει την επιχείρησή σας. Ας ξεκινήσουμε!

Influencer Marketing: Ποιες είναι οι 4 πιο hot τάσεις για το 2022

Στον κόσμο του influencer marketing, το 2022 δείχνει ότι θα είναι μία σημαντική χρονιά. Το τοπίο αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς, που πλέον μια επιχείρηση για να είναι ενημερωμένη θα πρέπει να παρατηρεί από κοντά τις αλλαγές, ώστε να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν ώστε να βγει κερδισμένη.

Αξίζει η επιχείρησή σας να επενδύσει στο TikTok;

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι το TikTok έχει κατακτήσει τον κόσμο. Η πλατφόρμα που ξεκίνησε μόλις τον Αύγουστο του 2018 απέκτησε σχεδόν αμέσως φανατικούς θαυμαστές, τους λεγόμενους tiktokers. Σήμερα, αποτελεί το social media με το μεγαλύτερο impact και όπως είναι λογικό, αυτό δε θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο για τις επιχειρήσεις.

10 λόγοι που η εταιρεία σας χρειάζεται επαγγελματική διαχείριση Social Media

Σχεδόν κάθε επιχείρηση σήμερα, έχει παρουσία στα Social Media. Είναι σημαντικό να έχετε μία, αλλά είναι επίσης σημαντικό να τη διαχειρίζεστε αποτελεσματικά. Πολλοί από τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων προσπαθούν να κάνουν τα πάντα μόνοι τους: Αναρτούν ενημερώσεις, ανεβάζουν φωτογραφίες της επιχείρησης και δημιουργούν περιεχόμενο. Αξίζει όμως όλος αυτός ο χρόνος που σπαταλούν ασχολούμενοι με αυτό; Πιθανότατα όχι.

Διαφήμιση στο Facebook: Τα 6 πιο σημαντικά οφέλη για την επιχείρησή σας

Η διαφήμιση στο Facebook είναι ένας από τους πιο αποδοτικούς και αποτελεσματικούς τρόπους για να συνδεθείτε με την αγορά-στόχο σας. Τα Facebook Ads είναι ιδανική επιλογή αν θέλετε να προσεγγίσετε μεγάλο αριθμό ανθρώπων, αλλά παρέχει επίσης πολλά οφέλη για κάθε είδους επιχείρηση. Ας δούμε όμως τα 6 πιο σημαντικά οφέλη της διαφήμισης στο Facebook για την επιχείρησή σας.

Γιατί να επιλέξετε Google Ads για τη διαφήμιση της επιχείρησής σας;

  Οι διαφημίσεις Google Ads είναι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να διαφημίσετε την επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια καμπάνια προσαρμοσμένη για την εταιρεία σας και χρησιμοποιούν στοχευμένη διαφήμιση με βάση το τι αναζητούν οι άνθρωποι εκείνη τη στιγμή. Αυτό σημαίνει ότι αν έχετε κομμωτήριο και κάποιος αναζητήσει στο Google για "κομμωτήριο κοντά μου", θα σας βρει ακριβώς εκεί!

HAVE AN IDEA?

Bring your next project to life! At SIGMA Marketing, we assist our clients with their vision to make it a reality

Slide 3
Contact
GET IN TOUCH
CONTACT US
Address
Make A Visit

Στρ. Μακρυγιάννη 65
Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη

Email
Drop Us a Mail

info@sigmamarketing.eu

Phone
Give Us a Call

Office: 2310644171
Mobile: 6908608479

Social
Follow us

Facebook Page
instagram Page
Tik Tok Page

Image
Image