Αξίζει το 2022 να επενδύσετε σε μια καμπάνια Google Ads;

Οι διαφημίσεις Google είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος προσέγγισης δυνητικών πελατών, αλλά το αν αξίζει να επενδύσετε σε μια καμπάνια Google Ads το 2022 εξαρτάται από τους στόχους της επιχείρησής σας.
Σε αυτή τη δημοσίευση, θα συζητήσουμε τα οφέλη των διαφημίσεων Google Ads και θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε αν τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να επενδύσετε σε αυτή τη στρατηγική μάρκετινγκ.
Οι διαφημίσεις Google Ads ήταν κάποτε ένα βασικό στοιχείο για τις εκστρατείες μάρκετινγκ, αλλά οι καιροί αλλάζουν. Καθώς είμαστε στο 2022, είναι φυσικό να αναρωτιόμαστε αν αυτή η υπηρεσία 20 ετών θα εξακολουθεί να αντέχει στο σημερινό ψηφιακό τοπίο και ποια νέα χαρακτηριστικά χρειαζόμαστε για να εξασφαλίσουμε την επιτυχία μας!

Αξίζουν οι Google Ads σήμερα;

Η σύντομη απάντηση είναι ένα μεγάλο ΝΑΙ!
Με πάνω από 3,5 δισεκατομμύρια χρήστες καθημερινά και 1.2 τρισεκατομμύριο ερωτήματα αναζήτησης ετησίως, η Google βρίσκεται πολύ μπροστά από τον ανταγωνισμό. Υπολογίζεται περίπου ότι γίνονται 40 εκ. αναζητήσεις το δευτερόλεπτο!
Γιατί, λοιπόν, να αφήσει κανείς μια τέτοια ευκαιρία ανεκμετάλλευτη και να μην διαφημίσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του στην μεγαλύτερη "διαδικτυακή βιτρίνα" παγκοσμίως;  Το μόνο που χρειάζεται να προσέξει, είναι να την εκμεταλλευτεί σωστά!


Πάμε όμως να δούμε τους 5 πιο σημαντικούς λόγους που η επιχείρησή σας χρειάζεται να επενδύσει σε μία Google Ads καμπάνια.

Γιατί αξίζει να επενδύσετε σε Google Ads καμπάνια;

1. Απεριόριστες δυνατότητες

Οι καμπάνιες Google Ads προσφέρουν απεριόριστες επιλογές. Εκατομμύρια νέες λέξεις-κλειδιά τίθενται καθημερινά σε δημοπρασία, οπότε αν θέλετε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να προσεγγίσετε νέες αγορές ή να προσελκύσετε συγκεκριμένο κοινό με συγκεκριμένα ενδιαφέροντα, το μόνο που χρειάζεται είναι να προσθέσετε μερικές επιπλέον λέξεις στα μηνύματα της καμπάνιας και να ακολουθήσετε τη σωστή στρατηγική που θα προβάλλει τη διαφήμισή σας, στα καταλληλότερα άτομα.

2. Άμεσα αποτελέσματα

Πολλοί πιστεύουν ότι η PPC (Pay-Per-Click) στρατηγική δεν αξίζει τον κόπο, επειδή χρησιμοποιούν SEO στρατηγική και έχουν εξίσου καλά αποτελέσματα. Και, πράγματι, τα οργανικά αποτελέσματα είναι ένα σημαντικό μέρος μιας σωστής εκστρατείας μάρκετινγκ - αλλά όχι αν θέλουμε γρήγορα αποτελέσματα!
Με τις διαφημίσεις Google δεν χρειάζεται να περιμένουμε μήνες για να δούμε αποτελέσματα- αρχίζουν να έρχονται αμέσως, ενώ εξακολουθούν να κοστίζουν λιγότερα χρήματα από ό,τι οι κανονικές οργανικές αναζητήσεις.

3. Το κοινό - στόχος βλέπει την κατάλληλη στιγμή τη διαφήμιση

Μέρος της επιτυχίας των Google Ads βασίζεται στο ότι εμφανίζονται την καταλληλότερη στιγμή, στους καταλληλότερους ανθρώπους. Είναι η στιγμή που ο χρήστης που κάνει την αναζήτηση και ψάχνει ήδη κάτι να αγοράσει, άρα έχει την πρόθεση να δαπανήσει χρήματα γι' αυτό που εσείς έχετε να του προσφέρετε!

4. Στόχευση αγοράς

Οι διαφημίσεις Google Ads διευκολύνουν την προσέγγιση του κοινού σας όπου κι αν βρίσκεται. Μπορείτε να ορίσετε συγκεκριμένο κοινό και να το στοχεύσετε οπουδήποτε βρίσκεται, σε οποιαδήποτε ηλικιακή ομάδα ανήκει, ο,τι φύλο κι αν είναι. Γενικότερα, όσο πιο στοχευμένο κοινό διαλέξετε, τόσο καλύτερες πιθανότητες έχετε να σας δει αυτό. Και το καλύτερο; Μπορείτε να τροποποιήσετε όποια στιγμή θέλετε κάποια από τις παραμέτρους, ανάλογα με το κοινό που χρειάζεται να προσεγγίσετε τη δεδομένη στιγμή. Οι Google Ads καμπάνιες είναι αρκετές για την επιχείρησή μου; Παραδοσιακά, οι πιο επιτυχημένες εκστρατείες μάρκετινγκ είναι εκείνες που χρησιμοποιούν καινοτόμα διάφορες πρακτικές λύσεις.

Συμπερασματικά…

Το SEO αποτελούσε πάντοτε μεγάλο μέρος της συνολικής επιτυχίας των επιχειρήσεων και θα συνεχίσει να είναι έτσι και το 2022, αλλά οι διαφημίσεις Google Ads εξακολουθούν να έχουν τη θέση τους για τις επιχειρήσεις που θέλουν αποτελέσματα σε άμεσο χρονικό διάστημα και με μικρότερο budget.
Στη SIGMA MARKETING, διαθέτουμε εμπειρία στις Google Ads καμπάνιες και τις προσεγγίζουμε ολιστικά. Έτσι μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η καμπάνια της επιχείρησής σας βρίσκεται σε καλά χέρια και θα ξεχωρίσει. Από την ανάπτυξη στρατηγικής μέχρι την εκτέλεση, θα παρέχουμε μια υπηρεσία προσαρμοσμένη ακριβώς για ό,τι χρειάζεται για να έχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε!

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της εταιρείας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας

Μακρυγιάννη 65

564 31, Ηλιούπολη

2310644171

6908608479

info@sigmamarketing.eu

SIGMA Marketing
Digital Agency - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Σίγουρα μπορούμε να λύσουμε την απορία σας. Ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει

Πως θέλετε να μιλήσουμε;

Designed, always with ❤️, by Sigma Marketing

Please publish modules in offcanvas position.