Πώς να αυξήσετε τις πωλήσεις σας με διαφήμιση στο Facebook

Η διαφήμιση στο Facebook μπορεί να αποτελέσει έναν εξαιρετικό τρόπο για να το πετύχετε αυτό. Ας δούμε πώς μπορείτε να ενσωματώσετε τα Facebook Ads στη στρατηγική digital marketing που ακολουθείτε για να έχετε υψηλότερα έσοδα μέσω αυτού του δημοφιλούς social media καναλιού.

 

1. Σωστή στόχευση

Με τις σωστές τακτικές στόχευσης στις facebook campaigns, μπορείτε να δείτε τα κέρδη σας να αυξάνονται θεαματικά. Η πλατφόρμα σας δίνει την δυνατότητα να επιλέξετε χαρακτηριστικά όπως: τοποθεσία, ηλικία, είδος επιχείρησης κλπ. Επιλέγοντας τα κατάλληλα μπορείτε να προσεγγίσετε άμεσα τους χρήστες που πιθανώς ενδιαφέρονται για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Επιπλέον, με την τακτική του retargeting, δηλαδή της επαναπροσέγγισης, μπορείτε να εμφανίζεστε ξανά και ξανά στο κοινό που είχατε προσεγγίσει στο παρελθόν. Μ’ αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να να είστε πάντα η πρώτη σκέψη τους και να έχετε αυξημένες πιθανότητες να σας επιλέξουν.

 

2. Facebook Carousel Ad

Οι διαφημίσεις με την μορφή carousel είναι ένα ισχυρό εργαλείο για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αυξήσουν τις πωλήσεις τους μέσω του Facebook. Αυτές οι διαφημίσεις με εναλλασσόμενες εικόνες είναι ελκυστικές και προσθέτουν το κάτι παραπάνω. Σε έρευνα της Adobe παρατηρήθηκε ότι επιχειρήσεις που χρησιμοποίησαν αυτού του είδους διαφήμιση, κατάφεραν και αύξησαν τις πωλήσεις τους κατά 50% - 300% συγκριτικά με τις απλές διαφημίσεις που προσφέρει το Facebook. . Αυτό συμβαίνει γιατί η πλατφόρμα σας δίνει την ευκαιρία να παρουσιάσετε πολλαπλές προσφορές προϊόντων σε μία μόνο διαφήμιση, παρέχοντας παράλληλα αναλυτικές πληροφορίες και διαφορετικά call to actions - τα οποία είναι γνωστό ότι αυξάνουν τις πωλήσεις!

 

3. Πείτε την ιστορία του brand σας

Μία ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική πρακτική για τα Facebook ads σας είναι να επικοινωνήσετε τι πρεσβεύει το brand σας. Εκφράστε τους στόχους, τις αξίες και την αποστολή που έχετε ως επιχείρηση στους πιθανούς πελάτες σας. Αναδεικνύοντας τους τρόπους με τους οποίους τα προϊόντα σας θα βελτιώσουν τη ζωή τους ή προβάλλοντας κριτικές ευχαριστημένων πελατών θα δείτε το πελατολόγιό σας να μεγαλώνει όπως και τα έσοδα!

 

4. Χρησιμοποιήστε βίντεο

Τα βίντεο είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία storytelling. Γιατί λοιπόν να μην τα χρησιμοποιήσετε και στη διαφήμισή σας στο Facebook αφού σας δίνετε η δυνατότητα; Πόσο πιο ελκυστικά μπορούν να φανούν τα προϊόντα ή υπηρεσίες σας αντί για μία απλή στατική εικόνα, προσθέσετε ένα βίντεο που θα αφορά τους δυνητικούς πελάτες σας; Τα βίντεο συμβάλλουν σημαντικά για να οικοδομήσετε πιο γρήγορα μία σχέση εμπιστοσύνης με το κοινό σας και να δημιουργήσετε σχέσεις μαζί τους. Extra tip: Δοκιμάστε να δημιουργήσετε βίντεο που απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι αλληλεπιδρούν με τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας για να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα από αυτή τη στρατηγική!

 

Διαφήμιση στο Facebook με εγγύηση SIGMA Marketing

 

Θέλετε η επιχείρησή σας να αποκτήσει πρόσβαση σε δυνητικούς πελάτες μέσω Facebook Ads; Με μια έμπειρη ομάδα digital marketing, όπως η Sigma Marketing, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι κάθε βήμα που γίνετε είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επιτυχία! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε από τα προηγμένα εργαλεία που παρέχει το Facebook για μια προσαρμοσμένη digital marketing στρατηγική που θα σας φέρει περισσότερα κέρδη.

Είστε έτοιμοι για το επόμενο βήμα της εταιρείας σας; Επικοινωνήστε μαζί μας

Μακρυγιάννη 65

564 31, Ηλιούπολη

2310644171

6908608479

info@sigmamarketing.eu

SIGMA Marketing
Digital Agency - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Σίγουρα μπορούμε να λύσουμε την απορία σας. Ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει

Πως θέλετε να μιλήσουμε;

Designed, always with ❤️, by Sigma Marketing

Please publish modules in offcanvas position.