Κρεοπωλείο Χολομώντας

E - Commerce
Social Media
Logo Design
Branding
Image

eshop

Η φιλοσοφία μας γύρω από το e-commerce

Στόχος σε κάθε δημιουργία νέου eshop είναι να τονίσουμε τα πλεονεκτήματα κάθε επιχείρησης σχεδιάζοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα ειδικά διαμορφωμένο στις ανάγκες του πελάτη

Κρεοπωλείο Χολομώντας | E- COMMERCE

Ένα ιδιαίτερο project για ένα ιδιαίτερο προϊόν. Εδώ η παράδοση συνάντησε το σήμερα για ένα μοναδικό αποτέλεσμα τόσο σε αισθητική όσο και σε λειτουργία. Στηριζόμενοι πάνω στα χρώματα και την φιλοσοφία του brand φτάσαμε σε αυτό το eshop

Image

Η πρόκληση

Οι προσκλήσεις στο συγκεκριμένο eshop ήταν αρκετές. Ένα eshop για ένα κρεοπωλείο έχει αρκετούς παραμέτρους που πρέπει να λάβει κανείς υπόψιν. Το μόνο σίγουρο ήταν πως θέλαμε να είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο αλλά και απόλυτα λειτουργικό για τον χρήστη.

Πώς Δουλέψαμε

Η μελετή του ανταγωνισμού τόσο σε εγχώριο αλλά και στο εξωτερικού είναι πάντα η αρχή. Μετά από σκέψη και αρκετα meeting καταλλήξαμε στο συμπέρασμα πως δύο είναι τα κομμάτια στα οποία πρέπει να δώσουμε βάση, η φωτογραφία και η τιμολογιακή πολιτική των προϊόντων.

Το τελικό αποτέλεσμα

Φτιάξαμε ένα μοναδικό concept για την φωτογράφιση των προϊόντων με αντιθέσεις στα χρώματα για την καλύτερη ανάδειξη τους. Όσων αφορά την τιμολογιακή πολιτική εφαρμόσαμε τον υπολογισμό τιμής ανά κιλό για να μπορεί να γνωρίζει ο πελάτης ακριβώς τι θα πάρει αλλά και τι θα πληρώσει.
Image
Image
Image

Date

14 Δεκεμβρίου 2023

Tags

E - Shop

SIGMA Marketing
Digital Agency - Θεσσαλονίκη

Γεια σας! Σίγουρα μπορούμε να λύσουμε την απορία σας. Ένας υπεύθυνος θα σας απαντήσει

Πως θέλετε να μιλήσουμε;

Designed, always with ❤️, by Sigma Marketing

Please publish modules in offcanvas position.