Γνωρίστε την ομάδα μας

Η ομάδα μας στην διάθεσή σαςΑρχικά να σας ευχαριστήσω που επισκεφθήκατε την σελίδα μας & έπειτα να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Σαμουργιαννίδης Αντώνης και είμαι ο ιδρυτής-ιδιοκτήτης της SIGMA Marketing. Η σχέση μου με το Marketing & τα Social Media ξεκίνησε από νεαρή κιόλας ηλικία.

Τα επί 4 συναπτά έτη σπουδών μου στο τμήμα Εμπορίας και Διαφήμισης (μάρκετινγκ) στο Αλεξάνδρειο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Θεσσαλονίκης αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι των γνώσεων μου στον τομέα της διαφήμισης.

Η γνώση όμως είναι δύναμη και δεν σταμάτησα εκεί, συνέχισα να εμπλουτίζω τις γνώσεις μου παρακολουθώντας ποικίλες συνεδρίες και σεμινάρια, όπως: • Τι προσόντα απαιτεί η αγορά από έναν marketer; • «Innovate or Die», •  Πανελλήνιο συμπόσιο επιχειρηματικότητας • «Στοχευμένο Marketing: Marketing Προορισμών» • «Mobile Marketing»  • GDG THESSALONIKI, Android Studio SDK workshop • «Think out of the box» • «Social Media Day, To the POINT» υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης

Σήμερα διδάσκω στα ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης στο τμήμα του μάρκετινγκ. Είναι χαρά μου να μοιράζομαι τις γνώσεις μου με ανθρώπους που έχουν το ίδιο πάθος και όρεξη με εμένα.


Βαγγέλης Στεργιούλας - Photographer

O φωτογράφος της SIGMA Marketing.  Η χαρά της δημιουργίας όπως πάντα είναι μεγάλη για εμάς και ότι κάνουμε το κάνουμε με αγάπη , αγάπη που φαίνεται και μέσα από την δουλειά μας. 

Κάθε επιχείρηση χρειάζεται μια φωτογράφιση. Είναι οι εικόνες που θα αποτυπώσουν κάθε της προσπάθεια. Στόχος μας είναι να προβάλλουμε μέσα από αυτήν τον "καλό της ευατό".


Μαρία Κακοσίμου - Graphic Designer

Όταν την λάθος στιγμή πήρα τη σωστή απόφαση συνειδητοποίησα πως θα μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο με τον δικό μου τρόπο.

 Έτσι ακολούθησα την γραφιστική. Μπορώ να παραδεχτώ πως δεν ήταν η πρώτη μου επιλογή αλλά πλέον με βεβαιότητα μπορώ να πω, πως ήταν η καλύτερη. Το κλειδί της επιτυχίας είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις...

 Στην SIGMA Marketing αγαπάμε σίγουρα αυτό που κάνουμε! Εργαζόμαστε για τον εκάστοτε πελάτη με απόλυτη αφοσίωση προσπαθώντας να ενισχύσουμε την εικόνα της εταιρείας του και να προβάλουμε τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.